Footcompaniet

För företag

Fotcompaniet hjälper till att hålla medarbetarna friska!

Besvär med fötter och ben är vanliga åkommor som i värsta fall kan leda vidare till problem med både knän, höfter och rygg.

Vi på Fotcompaniet har mer än 20 års erfarenhet av Medicinsk fotvård och fotproblematik. Under alla dessa år har vi sett hur individer lider av olika typer av fotbesvär. Vi kan ge både fotvårdsbehandlingar och råd om hjälpmedel.

Att exempelvis stå och gå mycket på hårda golv kan orsaka besvär som kan bli kroniska och indirekt påverka produktiviteten och frisknärvaron på arbetsplatsen.

Orsaken till att folk har ont i fötter och ben brukar oftast vara felställningar i foten eller fel val av skor men vad är bra skor egentligen? Majoriteten av de som får arbetsskor vet egentligen inte att utsidan som ska skydda foten bör ha en insida som ska uppfylla samma funktion.

Vi hjälper till med personlig konsultation, råd och tips om skor och även behandlingar!

Fotvårdsbehandlingar kan göras både i förebyggande och i lindrande syfte.

En replik vi ofta fått höra från personer som fått sitt livs första fotvårdsbehandling är – Det känns som att gå på moln!

Vi kan komma och hålla föreläsningar, göra konsultationer, ställa fotstatus samt hålla specialutformade workshops och kurser på beställning.

Kontakta oss så kan vi prata vidare om vad som passar just ditt företag!

Välmående medarbetare är viktigaste resursen för företaget!