Footcompaniet

Vi brinner för kvalitet, noggrannhet, professionalism och service

Vår Vision

En unik fotklinik som integrerar medicinsk fotvård i människors liv genom högkvalitativa behandlingar, utbildningar och samarbete, med målet att göra fotvård till en självklar investering i livskvalitet

Vad vi gör

Levererar högkvalitativa medicinska fotvårdsbehandlingar och främjar medvetenheten om vikten av fotvård i människors vardag

Varför oss

Vi erbjuder en unik kombination av medicinska fotvårdsbehandlingar, modern teknik och engagerade partners. Vi vill ditt bästa helt enkelt

Mer om oss

”Jag startade min fotvårdskarriär för närmare 24 år sedan på Axelsons Gymnastiska Institut. Efter att ha jobbat som tandsköterska i ca 7 år bestämde jag mig 1996 att utbilda mig till Medicinsk fotterapeut. Jag fick anställning på Axelsons Gymnastiska Institut där jag började med att först vara handledare och uppgraderades senare till huvudlärare och fotvårdschef för Axelsons fotvårdsskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Där emellan hann jag åka några turer till Japan och starta fotvårdsutbildningen i Tokyo och Osaka. En fantastisk upplevelse!

I min roll som lärare och chef för fotvårdskolorna fick jag äran att utbilda närmare 2000 fotterapeuter i Sverige. Under utbildningens gång fick jag utöver mötet med alla elever även äran att bekanta mig med ett 100-tals kunder varje dag. Detta innebär att jag bär med mig en ovärderlig men också obeskrivlig erfarenhet av fötter och fotproblem.

Det jag brinner för är kvalitet, noggrannhet, professionalism och service.”

– Irini Mouratidou

”Efter 28 år inom medicinsk fotvård brinner jag fortfarande för mitt yrke att dela och förmedla vikten av att alla fötter ska må bra.

Jag har undervisat praktiskt och teoretiskt på Axelsons gymnastiska institut i Stockholm men även under uppbyggnaden i Göteborg och Malmö. Under dessa åren har jag utbildat över 2000 elever och det har givit mig så många härliga möten. Att se och hjälpa 100-tals fötter varje dag har givit mig en kunskapsbank som jag gärna delar med mig av i mina behandlingar.

Jag vill lyfta upp fotvården till en högre nivå!

Nu öppnas nya dörrar till en av Stockholms största fotvårdskliniker som står för hög kvalitet och ett personligt bemötande.”

– Annica Westerin